Verhaal van de maand

pencilWil jij je ervaring(en) delen met andere Podenco/Podengo eigenaren? Wij zoeken mensen die graag een stukje zouden willen schrijven over hun ervaringen met Podencos/Podengos. Goede dingen, slechte dingen, wat had je wel verwacht en wat had je niet verwacht van je Poddie? Zou je nooit meer voor een Pod gaan of juist wel? Ergernissen, geluks momenten, uitdagingen? Vertel het ons.

 

Neem contact op met ons via onderstaande formulier en als je jouw kiezen, dan zorgen we dat je je tekst hier op de site kunt schrijven en na controle (spelling) door een van onze Editors zal je verhaal gepubliceerd worden.
Je kunt er foto's van je hond(en) bij plaatsen en kiezen of je verhaal vanaf de site gedeeld mag worden op Social Media (via knoppen boven- of onderaan het artikel) en of je interactie op je verhaal wilt hebben door site leden te laten reageren op je verhaal.

Als je iemand anders weet die misschien leuk kan schrijven of waarvan je weet dat die graag over zijn/haar hond(en) kletst, gebruik dan de knoppen hieronder om dit op Social Media te delen.

 

Ideeënbus

Heb je een idee voor de site? Zou je een onderwerp op de site willen zien? Aarzel niet en laat het via dit formulier weten!

Login Form