Diverse Links

Dit document zal regelmatig worden aangevult met diverse handige links. Links naar bv Facebook groepen, websites met leuke activiteiten of plaatsen om eens met je Podenco heen te gaan. Als er (nog) geen aparte pagina voor bestaat op deze site, dan zal het waarschijnlijk hier terecht gaan komen.

 

Naam (=link) Soort Omschrijving
Podencos in Nederland en Vlaardingen   Facebook Groep Er komen steeds meer Podenco's naar Nederland. Mensen hebben erg veel plezier van hun nieuwe huisgenoot, maar ervaren zo nu en dan ook problemen. Met deze groep wil we de Nederlandse Podenco-eigenaren bij elkaar brengen, om foto's, lief en leed te delen, eventuele wandelingen te organiseren, advies te vragen en te geven.
Portugese Podengo en Podengo mixjes Facebook Groep 

Deze groep is voor iedereen die gevallen is voor de Portugese Podengo en/of er informatie over wilt.

De groep heeft ten doel om mensen samen te brengen die een Portugese Podengo of een Podengo-mixje hebben (of hebben gehad) of overwegen om een te nemen/adopteren, om ervaringen en de liefde voor deze honden te delen.
Maar ook om het ras te leren kennen. Het is belangrijk om alle ins en outs te kennen voordat men besluit om dit ras aan te schaffen.

Podenco vakantie uitwisseling en opvang Facebook Groep Podenco vakantie uitwisseling en opvang. 
Het doel van deze facebook groep is om Podenco bezitters de kans te bieden 
onderling elkaars hond(en) een fijne plek te bieden.
Podenco's in opvang en ter adoptie Facebook Groep In deze groep mogen Podenco's gedeeld worden die een gouden mand zoeken. Ze mogen in de opvang verblijven of in het asiel zitten. 
Ook mogen hier vermiste Podenco's gedeeld worden.

 

Login Form