PoddieWeb helpen

Voor PoddieWeb zijn we altijd opzoek naar een aantal enthousiaste mensen die willen helpen om de site tot een succes te maken.

We zoeken o.a. hulp voor de volgende dingen:

 • Schrijvers;
  Heb jij veel ervaring met Podencos? Kan je een beetje leuk en vooral informatief schrijven over Podencos? Valkuilen, do's en don'ts? Dan hebben we ruimte voor iemand die ongeveer 1 keer per maand een soort van Blog schrijft. Een blog met een grappige, informatieve en interesante berichten;
 • Stichtingen
  We zijn op zoek naar iemand die zich wil gaan verdiepen in het grote aanbod aan Stichtingen en dat deel van de site up-to-date wil houden. Moet zelfs nog gemaakt worden. Heb jij hier interesse in en heb je een idee om dit op de site te integreren? Laat het ons weten!
  We hebben besloten om straks stichtingen zelf de kans te geven zich op PoddieWeb te profileren. We zijn dan ook bezig met een zeer uitgebreide vragenlijst die ingevult moet worden door een Stichting.
 • Controleur
  Ben jij super goed Nederlands onderlegt? Taal en spelling? Echt zo'n "taalnazie" (met een knipoog he!) Dan kunnen we jouw zeker gebruiken om te zorgen dat het niveau van de site behoorlijk blijft en prettig te lezen is. Goed taalgebruik en nette indeling. Je krijgt de taak om alles te proef lezen, te communiceren met de Schrijvers van de diverse onderdelen (eigenlijk alles) en de teksten de laatste "push" te geven om online te gaan. Voor deze taak moet ik me nog wel even verdiepen in de mogelijkheden.
 • Assistent Webmaster
  Iemand die samen met mij de website in top conditie kan houden. Iemand met ervarign met Joomla en met een creatieve mindset.
 • Verhaal van de maand
  Iedere maand gunnen we het woord aan een van de leden van de site. Hij/zij krijgt dan de kans om zijn (positieve en/of negatieve) ervaring(en) met de Podenco/Podengo met ons te delen. Als je gekozen wordt om je verhaal te vertellen, dan krijg je van ons een uitnodiging om het met ons te delen. Wij zullen dan je tekst en eventuele foto's voor de site formateren (lettertype, spellingscontrole, enz).

Er zullen nog meer taken te verdelen zijn, maar heb je nu al intresse om mee te helpen? Stuur even een berichtje via deze link onder vermelding van "Ik wil helpen" in de onderwerp regel.

Login Form